DISPOZIȚII DE PROTECȚIE A DATELOR

DISPOZIȚII DE PROTECȚIE A DATELOR

Ultima actualizare pe 21 mai 2020.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră la Amicasa Solution doo. Noi ne angajăm să vă protejăm datele personale și dreptul dvs. la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau griji cu privire la Declarația noastră privind protecția datelor sau practici cu privire la datele dvs. personale, vă rugăm să contactați support@almondo.com.

Când vizitați aplicația noastră mobilă și utilizați serviciile noastre, ne încredințați datele dvs. personale. Noi tratăm informațiile dvs. personale foarte responsabil. În această Declarație privind protecția datelor, am dori să vă explicăm cât mai clar ce informații colectăm, cum le folosim și care sunt drepturile dvs. în acest sens. Sperăm să vă faceți timp să o citiți cu atenție, deoarece este importantă. Dacă această Declarație privind protecția datelor conține dispoziții cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu mai utilizați aplicațiile și serviciile noastre.

Această Declarație privind protecția datelor se aplică tuturor informațiilor colectate prin aplicațiile noastre mobile („Aplicații”) și / sau servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente (în această Declarație privind protecția datelor le numim în mod colectiv „servicii”).

Vă rugăm să citiți cu atenție această Declarație privind protecția datelor, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la transferul datelor dvs. personale către noi.

CONȚINUT

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

2. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS?

3. SE ÎMPĂRTĂȘESC INFORMAȚIILE DVS CU CINEVA?

4. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS?

5. CUM PROTEJĂM SIGURANȚA INFORMAȚIILOR DVS?

6. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

7. CARE SUNT DREPTURILE DVS CU PRIVIRE LA PROTECȚIA DATELOR DVS?

8. ÎNCĂLCAREA PROTECȚIEI DATELOR

9. ELEMENTE DE GESTIONARE PENTRU FUNCȚII CARE NU SUNT URMĂRITE

10. LOCATARII CALIFORNIEI AU DREPTURI SPECIFICE ÎN LEGĂTURĂ CU PROTECȚIA DATELOR?

11. ACTUALIZĂM ACESTA DECLARAȚIE?

12. CUM NE PUTEȚI CONTACTA CU PRIVIRE LA ACEASTĂ DECLARAȚIE?

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

Informații personale pe care ni le furnizați

În scurt: noi colectăm datele personale pe care ni le furnizați.

Noi colectăm date personale pe care ni le furnizați voluntar atunci când vă înregistrați cu aplicațiile, vă exprimați interesul de a primi informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, când participați la activități în aplicații sau ne contactați în orice alt mod.

Datele personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi și de aplicații, deciziile pe care le luați și produsele și funcțiile pe care le utilizați. Datele personale pe care le colectăm pot include:

Informații personale disponibile public. Noi colectăm date cu privire la nume, nume de fată, prenume și pseudonim; adresa curentă și anterioară; numere de telefon; adrese de email; sex; data nașterii; educaţie; țară; profesie; relații de muncă; și alte date similare.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și corecte și trebuie să ne informați cu privire la modificările aduse acestor informații personale.

Informațiile sunt colectate în mod automat

Unele date, cum ar fi adresa IP și / sau funcțiile browserului și dispozitivului, sunt colectate în mod automat atunci când vizitați aplicațiile noastre.

Noi colectăm în mod automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau gestionați aplicațiile. Aceste informații nu reflectă identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele dvs. sau informațiile de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și utilizare, cum ar fi: Adresa IP, caracteristicile browserului și dispozitivului, sistemul de operare, setările de limbă, adresele URL de redirecționare, numele dispozitivului, țara, locația, informații despre cum și când utilizați aplicațiile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea aplicațiilor noastre, precum și pentru analize și rapoarte interne.

Identificatori online. Noi colectăm datele dispozitivelor și alte date similare.

Informații colectate prin aplicațiile noastre

 Noi putem să colectăm informații despre dispozitivul dvs. mobil și notificări Push atunci când utilizați aplicațiile noastre.

Când utilizați aplicațiile noastre, este posibil să colectăm și următoarele informații:

Acces la dispozitive mobile. Putem solicita accesul sau permisiunea de la dispozitivul dvs. mobil pentru anumite funcții, inclusiv camera foto, memoria, mementouri și alte funcții ale dispozitivului dvs. mobil. Dacă doriți să modificați accesul sau drepturile noastre, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.

Date de pe dispozitive mobile. Este posibil să colectăm în mod automat informații despre dispozitiv (cum ar fi ID-ul dispozitivului dvs. mobil, modelul și producătorul), sistemul de operare, informațiile despre versiune și adresa IP.

Mesaje. Vă putem ruga să trimiteți notificări Push despre contul dvs. sau aplicația mobilă. Dacă doriți să dezactivați acest tip de comunicare, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.

2. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS?

Noi procesăm datele dvs. în scopuri bazate pe interese comerciale legitime, executarea contractului nostru cu dvs., respectarea obligațiilor noastre legale și / sau consimțământul dvs.

Noi folosim datele personale colectate prin aplicațiile noastre pentru multe dintre scopurile comerciale descrise mai jos. Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în aceste scopuri, referindu-ne la interesele noastre comerciale legitime, pentru a încheia un contract cu dvs. cu acordul dvs. și / sau pentru a respecta obligațiile noastre legale. Indicăm motivele specifice ale prelucrării, la care ne referim pe lângă fiecare dintre scopurile enumerate mai jos.

Noi folosim informațiile pe care le colectăm sau le primim:

▪ Pentru a facilita crearea unui cont și procesul de autentificare. Dacă conectați contul dvs. de la noi la un cont al unui furnizor terț (cum ar fi contul Google sau Facebook), vom folosi informațiile pe care ni le-ați furnizat despre acești furnizori terți pentru a facilita crearea unui cont și procesul de conectare cu scopul executării contractului.

▪ Pentru a vă trimite informații administrative. Putem folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite informații despre produse, servicii și funcții noi și / sau informații despre modificările din Conditiile și politicile generale comerciale ale noastre.

▪ Astfel puteți să gestionați conturile de utilizator. Noi putem folosi datele dvs. pentru a gestiona contul și pentru a-i menține funcționarea.

3. SE ÎMPĂRTĂȘESC INFORMAȚIILE DVS CU CINEVA?

Noi transmitem informații către terți numai cu acordul dvs., pentru a respecta prevederile legale, pentru a vă oferi servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale.

Noi putem prelucra sau transmite date către terți pe baza următorului temei juridic:

▪ Acord: Noi putem prelucra datele dvs.dacă ne-ați dat în mod explicit consimțământul dvs. de a utiliza datele dvs. personale pentru un scop specific.

▪ Interese legitime: Putem prelucra datele dvs. dacă acest lucru este permis cu scopul urmăririi intereselor noastre comerciale legitime.

▪ Executarea contractului: Dacă am încheiat un contract cu dvs., putem prelucra datele dvs. personale pentru a îndeplini condițiile contractului nostru.

▪ Obligatii legale: Putem dezvălui datele dvs. dacă avem obligația legală de a respecta legislația aplicabilă, cerințele autorităților, procedurile judecătorești, ordinele judecătorești sau procedurile judecătorești, de exemplu, ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau o cerere de chemare în judecată (de asemenea, ca răspuns la o hotărâre guvernamentală de executare cerințe de securitate națională sau un decret penal).

▪ Interese importante: Putem să dezvăluim informațiile dvs. atunci când credem că acest lucru este necesar pentru investigare sau ca dovadă a unor eventuale încălcări ale termenilor noștri, a unei suspiciuni de fraudă, a situațiilor care reprezintă un pericol potențial pentru securitatea persoanelor sau implică activitate ilegală, precum  și pentru prevenirea acestora sau luarea de măsuri în litigiile la care participăm.

În special, în următoarele situații, este posibil să fie nevoie să vă prelucrăm datele sau să vă dezvăluim datele personale:

Transferuri de afaceri. Putem dezvălui sau transfera datele către o altă companie în legătură cu sau în timpul negocierilor pentru fuziune, vânzare a proprietății companiei, finanțarea sau achiziția întregii noastre afaceri sau o parte din aceasta de către o altă companie.

4. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS?

Noi vom păstra datele dvs. atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile descrise în prezenta Declarație de protecție a datelor, dacă legea nu prevede altfel.

Vom păstra datele dvs. personale doar atâta timp cât este necesar în scopurile definite în prezenta Declarație privind protecția datelor, cu excepția cazului în care legea prevede sau permite o perioadă mai lungă de păstrare (de exemplu, cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale).

Dacă nu avem o nevoie legitimă actuală legată de interesele noastre comerciale pentru a prelucra datele dvs. personale, le vom șterge sau anonimiza. Dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece datele dvs. personale au fost salvate în copii de rezervă), noi vom salva și păstra datele dvs. personale într-un loc sigur și le vom izola de orice alte prelucrări până când este posibilă ștergerea.

5. CUM PROTEJĂM SIGURANȚA INFORMAȚIILOR DVS?

Ne străduim să vă protejăm datele personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizaționale și tehnice.

Am luat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura securitatea tuturor datelor cu caracter personal prelucrate de noi. Vă rugăm să rețineți, însă, că nu putem garanta că Internetul în sine este 100% sigur. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, transferul datelor dvs. personale către și din aplicațiile noastre este pe riscul dvs.

6. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

Noi nu colectăm  în mod conștient date de la copii cu vârsta sub 18 ani și nu le furnizăm unor copii cu vârsta sub 18 ani.

Noi nu solicităm în mod conștient datele unor copii sub 18 ani și nu le furnizăm unor copii cu vârsta sub 18 ani. Când utilizați aplicațiile, dvs. declarați că aveți vârsta de cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele legal al unui astfel de minor și că sunteți de acord cu utilizarea aplicațiilor de către un astfel de minor. Dacă aflăm că datele personale au fost colectate de la utilizatorii cu vârsta sub 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsurile adecvate pentru a șterge imediat aceste date din înregistrările noastre. Dacă aflați despre date pe care le-am colectat de la copii cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la adresa martin.musa@amicasa.com.

7. CARE SUNT DREPTURILE DVS CU PRIVIRE LA PROTECȚIA DATELOR DVS?

În unele regiuni, cum ar fi Spațiul Economic European, aveți drepturi care vă permit să accesați și să controlați mai bine datele dvs. personale. Puteți verifica, modifica sau anula contul în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi Spațiul Economic European) aveți anumite drepturi în conformitate cu legile actuale privind protecția datelor. Acest lucru poate include dreptul (1) de a solicita accesul și de a primi o copie a datelor dvs. personale, (2) de a solicita corectarea sau ștergerea; (3) de a restricționa procesarea datelor dvs. cu caracter personal; și (4) posibil dreptul la portabilitatea datelor. În anumite circumstanțe este posibil să aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale. Pentru a face o astfel de solicitare, utilizați datele de contact de mai jos. Noi vom verifica și răspunde la orice întrebări în conformitate cu legile în vigoare privind protecția datelor.

Dacă vă prelucrăm datele personale pe baza consimțământului dvs., aveți dreptul să vă retrageți acordul în orice moment. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu aduce atingere legalității procesării înainte de retragerea consimțământului dumneavoastră.

Dacă locul dvs. de reședință se află în Spațiul Economic European și considerați că prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal, aveți, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală pentru protecția datelor. Veți găsi datele de contact ale acestuia aici: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la drepturile dvs. de protecție a datelor, ne puteți trimite e-mail la: privacy@almondo.com.

Informatii despre cont

Dacă doriți să verificați sau să modificați informațiile din contul dvs. în orice moment sau să vă închideți contul, puteți:

Intrați în meniul Setări din contul dvs. și actualizați-vă contul de utilizator.

La cererea dvs. de a închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile dvs. din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, unele informații pot fi salvate în fișierele noastre pentru a preveni frauda, ​​a rezolva probleme, a ajuta la investigații, a aplica Termenii de utilizare și / sau a respecta cerințele legale.

Dezactivarea mesajelor de marketing prin e-mail: Vă puteți dezabona de pe lista noastră de marketing prin e-mail în orice moment, făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind datele de contact de mai jos. Atunci veți fi eliminați din lista de e-mail-uri de marketing. Cu toate acestea, trebuie să vă trimitem e-mailuri legate de servicii necesare pentru a vă gestiona și utiliza contul.

8. ÎNCĂLCAREA PROTECȚIEI DATELOR

O încălcare a protecției datelor se produce dacă a avut loc accesul sau colectarea neautorizată, utilizarea, divulgarea sau eliminarea unor date cu caracter personal. Dumeavoastră veți fi informați despre încălcări ale protecției datelor dacă Amicasa Solution doo consideră că este posibil să aveți risc sau pericol de daune grave. De exemplu, o încălcare a protecției datelor este probabil să provoace daune financiare grave sau să perturbe bunăstarea mentală sau fizică. În cazul în care Amicasa Solution doo ia cunoștință de o încălcare a securității care a dus sau poate duce la acces, utilizare sau dezvăluire neautorizate a datelor cu caracter personal, Amicasa Solution doo va cerceta imediat problema și va notifica autoritatea de supraveghere responsabilă în cel mult 72 ore după divulgare, cu excepția cazului în care încălcarea protecției datelor cu caracter personal este puțin probabil să prezinte un risc pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice.

9. ELEMENTE DE GESTIONARE PENTRU FUNCȚII CARE NU SUNT URMĂRITE

Majoritatea browserelor web, precum și unele sisteme de operare și aplicații mobile, dispun de o funcție DNT (Do-Not Track) sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnaliza preferințele dvs. de protecție a datelor, și anume să nu fie urmărite și colectate date din activitățile dvs. online și din navigarea web. Nu există un standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Prin urmare, nu răspundem în prezent la semnalele DNT ale browserului sau la alte mecanisme care vă notifică automat cu privire la decizia dvs. de a nu fi urmăriți online. Dacă este introdus un standard de urmărire online pe care va trebui să îl urmăm în viitor, vă vom informa despre această procedură într-o versiune revizuită a acestei Declarații privind protecția datelor.

10. LOCATARII CALIFORNIEI AU DREPTURI SPECIFICE ÎN LEGĂTURĂ CU PROTECȚIA DATELOR?

Da, dacă domiciliați în California, aveți anumite drepturi pentru a accesa datele dvs. personale.

În conformitate cu secțiunea 1798.83 din Codul civil din California, cunoscută și sub numele de Actul ”Shine The Light” , utilizatorii noștri din California pot solicita și primi o dată pe an gratuit informații despre categorii de informații personale (dacă există), predarea unor terți în scopul marketingului direct și numele și adresele tuturor terților cu care am împărtășit date cu caracter personal imediat în anul calendaristic precedent. Dacă aveți reședința în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dvs. în scris folosind informațiile de contact de mai jos.

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat în aplicații, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați public în aplicații. Pentru a solicita eliminarea unor astfel de date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos și să furnizați adresa de e-mail asociată contului dvs., precum și o declarație că locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public în aplicații. Vă rugăm să rețineți, însă, că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau exhaustiv din sistemele noastre.

11. ACTUALIZĂM ACEASTA POLITICĂ?

Da, vom actualiza această declarație dacă este necesar pentru a respecta legile respective.

Putem actualiza din când în când această Declarație privind protecția datelor. Versiunea actualizată este trimisă cu o dată „modificată” actualizată, iar versiunea actualizată produce efecte imediat ce este disponibilă. Dacă facem modificări materiale ale acestei Declarații privind protecția datelor, vă putem notifica publicând o notificare cu privire la aceste modificări sau vă vom trimite o notificare direct. Vă recomandăm să consultați periodic această Declarație de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm datele.

12. CUM NE PUTEȚI CONTACTA CU PRIVIRE LA ACEASTĂ POLITICĂ?

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această declarație, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor (RPD) Martin Musa la adresa martin.musa@amicasa.com sau prin poștă la adresa:

Amicasa Solution doo

Martin Musa

Radnička cesta 52

Zagreb 10000

Croatia

CUM PUTEȚI VERIFICA, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE COLECTATE DESPRE DVS.?

Conform legilor unor țări, este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale colectate despre dvs., de a schimba informațiile respective sau de a le șterge în anumite circumstanțe. Pentru a verifica, actualiza sau șterge datele personale, vă rugăm să trimiteți un formular de solicitare  făcând clic aici. Vom răspunde la întrebarea dvs. în termen de 30 de zile.

de_DEDeutsch
Datenschutz
Wir, FameL GmbH (Firmensitz: Österreich), verarbeiten zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in unserer Datenschutzerklärung.
Datenschutz
Wir, FameL GmbH (Firmensitz: Österreich), verarbeiten zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in unserer Datenschutzerklärung.