Condiții generale comerciale pentru aplicația Almondo

Condiții generale comerciale pentru aplicația Almond

1. Furnizorul și obiectul contractului

1.1 Înregistrarea în aplicația Almondo (denumită în continuare „Aplicația”) vă este oferită de compania FameL GmbH, Steinbruchweg 20, 8054 Seiersberg-Pirka, Austria (denumită în continuare „noi”). pentru utilizare în învățare și exercițiu pe baza acestor Termeni de utilizare („Conditii generale comerciale”).

1.2 Aplicația este folosită pentru învățarea și exercitarea cu sistemul nostru Almondo.

Conținutul educațional necesar în acest scop poate fi descărcat din software ca model (descriere) a serviciului. Software-ul furnizat de Almondo Content Management System (denumit în continuare „Almondo CMS“) poate fi descărcat din aplicație.

1.3 Aceste Conditii generale comerciale sunt valabile numai pentru utilizarea Anexei. Utilizarea CMS Almondo însă este supusă numai Conditiilor noastre generale comerciale pentru soluțiile Almondo, pe care le comunicăm clienților noștri care comandă și achiziționează sistemul Almondo (denumit în continuare „Cumpărătorii”).

1.4 Aplicația poate fi utilizată numai pentru a accesa conținutul disponibil în Almondo CMS în timp ce Acordul de utilizare Almondo CMS dintre noi și Cumpărător (denumit în continuare „Relația cu clienții”) este în vigoare. După finalizarea acestor Relații, puteți crea o aplicație, dar veți fi limitați la utilizarea aplicațiilor disponibile până când ați terminat de utilizat conținutul care a fost deja descărcat în Aplicație.

2. Înregistrare

Trebuie să vă înregistrați online înainte de a putea utiliza Aplicația. Acest lucru este posibil după ce administratorul Cumpărătorului a creat contul dvs. de utilizator și vă vom trimite primele date de acces prin e-mail.

3. Costuri

Noi oferim aplicația gratuit.

4. Drepturi de autor și drepturi rezervate de proprietate industrială și intelectuală, drepturi de utilizare

4.1 Sunt în vigoare pentru aplicație dispozițiile privind protecția drepturilor de autor și a drepturilor de proprietate industrială și intelectuală,

pe care noi sau licențiatorii noștri le păstrăm.

4.2 Vă acordăm, pentru termenul prezentului contract, un drept de utilizare neexclusiv și care nu se supune sublicențierii în legătură cu accesul la software-ul descărcat pe dispozitivul mobil

pentru ca Aplicația să fie salvată de Cumpărător pentru a fi utilizată în sesiuni de formare și valabilitatea să fie eliminată treptat.

4.3 Aveți dreptul de a face o (1) copie a software-ului, care poate fi citită de mașină, în scopurile arhivării. Nota „Copie de rezervă” trebuie să poată fi citită manual și / sau atașată la copie ca text simplu, clar de înțeles. Software-ul nu poate fi utilizat în legătură cu alte copii de date. poate fi salvat sau copiat împreună cu datele.

4.4 Puteți depana software-ul dacă, la solicitarea dvs. scrisă, noi am refuzat să corectăm eroarea în condiții adecvate.

5. Modificare și asamblare

5.1 Nu este permis să efectuați urmăriri în diferite etape ale producției Aplicației, inclusiv modificări ale programului care sunt interzise. Aceasta se aplică în special pentru o nouă traducere a codului programului furnizat într-o altă formă de cod (decompilare).

5.2 Dacă aveți nevoie de informații de interfață pentru a obține compatibilitatea operațională cu un alt program, sunteți obligați să luați măsuri în conformitate cu secțiunea 5.1 pentru propria utilizare, în măsura în care noi, în ciuda solicitării scrise, nu suntem de acord să o facem sau dacă suntem în stare să furnizăm informațiile necesare.

5.3 Dacă efectuați măsuri în conformitate cu secțiunea 5.1, acest lucru este permis numai dvs. sau angajaților dvs

Folosiți informațiile obținute în acest mod numai în scopuri interne. O altă utilizare nu este permisă.

5.4 Eliminarea protecției împotriva copierii sau a mecanismelor de securitate similare este permisă numai dacă acest mecanism de protecție împiedică utilizarea software-ului fără probleme.

Nu este permisă eliminarea sau modificarea instrucțiunilor privind drepturile de autor, numerele de serie și alte informații de identificare a programului. Același lucru este valabil pentru ascunderea indicației de pe ecran a funcțiilor respective.

6. Cerinte tehnice

6.1 Utilizarea aplicației necesită o conexiune la internet, al cărei cost este suportat de dvs.

6.2 Aplicația poate fi utilizată cu sistemele de operare Apple iOS, Google Android și Microsoft Windows.

7. Garanție

Nu aveți dreptul la revendicări de defecte. Dacă apar defecte în timpul utilizării Aplicației, vă rugăm să contactați Cumpărătorul, care își exercită drepturile în legătură cu defectele, în conformitate cu Condițiile noastre generale comerciale pentru soluțiile Almondo.

8. Responsabilitate

8.1 Noi purtăm răspundere nelimitată pentru pagubele cauzate de vătămarea vieții, corpului sau a sănătății cauzate de încălcare intenționată sau neglijență a obligațiilor noastre.

De asemenea, avem o răspundere nelimitată pentru alte daune cauzate de încălcarea intenționată, neglijentă sau neglijentă gravă a obligațiilor noastre.

8.2 În caz de daune ca urmare a unei încălcări neglijente a acestor obligații

Executarea adecvată și impecabilă a Contractului este esențială și dvs. aveți încredere și, în consecință, puteți avea încredere în punerea în aplicare a acestuia (obligații cardinale)

Noi ne limităm la daunele previzibile obișnuite.

8.3 Alte cereri de prestații sunt excluse, cu excepția secțiunii următoare 8.4.

8.4 Limitările responsabilității și excluderea responsabilității prevăzute la acest punct 8 nu încalcă

responsabilitatea noastră în conformitate cu prevederile legale obligatorii din Legea privind responsabilitatea producătorului pentru calitatea produselor, în cazul ascunderii rău intenționate a unui defect, precum și în luarea unei garanții pentru scopul produsului.

8.5 Această clauză 8 se aplică tuturor revendicărilor pe care dvs. le faceți împotriva noastră, indiferent de

baza legală.

8.6 În măsura în care responsabilitatea noastră în conformitate cu această clauză 8 este limitată sau exclusă,

limitările și excepțiile se aplică de asemenea și răspunderii personale a angajaților noștri,

a reprezentanților legali și a intermediarilor noștri în îndeplinirea obligațiilor noastre.

9. Termenul contractului și ștergerea Aplicației

9.1 Acest contract este valabil pe termen nelimitat.

9.2 Pe care dispozitive finale va fi instalată și utilizată Aplicația se determină de

Condițiile noastre generale comerciale pentru soluțiile Almondo. Dacă Aplicația este setată pe regimul „Confidențialitate”

Pentru dispozitivele mobile, Aplicația trebuie ștearsă dacă dispozitivul mobil al Utilizatorului nu mai este utilizat de către Cumpărător (de exemplu în cazurile în care aplicația este furnizată de o companie angajaților săi.

9.3 Ne rezervăm de asemenea dreptul de a termina Aplicația, în special din motive întemeiate,

în legătură cu securitatea sistemului, de exemplu atunci când un sistem de dispozitiv mobil este amenințat,

temporar și permanent.

10. Dispoziții finale

10.1 Avem dreptul de a face modificări ale Condițiilor generale comerciale actuale, despre care vă vom informa în prealabil în scris (inclusiv termenul dreptului dvs. de a obiecta), iar acestea vor intra în vigoare în termen de 2 (două) săptămâni de la primirea notificării, cu excepția cazului în care raportați că obiectați.

10.2 Acești Condiții generale comerciale sunt supuse legislației austriece, cu excepția aplicabilității Convenției privind contractele de vânzare internațională a mărfurilor a Organizației Națiunilor Unite din 11 aprilie 1980 (Convenția de la Viena).

10.3 În cazul în care orice prevedere a acestor Condiții generale comerciale se dovedește sau devine total sau parțial nulă, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte dispoziții.

Acest lucru nu afectează valabilitatea celorlalte dispoziții din aceste Condiții generale comerciale.

All Rights by FameL GmbH

de_DEDeutsch
Datenschutz
Wir, FameL GmbH (Firmensitz: Österreich), verarbeiten zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in unserer Datenschutzerklärung.
Datenschutz
Wir, FameL GmbH (Firmensitz: Österreich), verarbeiten zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in unserer Datenschutzerklärung.